“Yhteishali”

Shalom!

On todella riemullista aina nähdä piirin kokoontuminen. Jokainen vuorollaan saa kokea olevansa tervetullut halausten, iloisten ilmeiden ja sanojen kautta. Tunnen olevani todella siunattu saadessani kuulua tähän Jeesuksen veljien joukkoon. Kunnia Jumalalle! Hän on tämänkin porukan pelastanut pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valkeuden valtakuntaan! Me miesten piiriläiset kiitämme Isää siitä, mitä Hän on Jeesuksen Kristuksen ansiosta Pyhässä Hengessä tehnyt meissä ja meistä! Elävän Jumalan lapsia, Jeesuksen veljiä, kuninkaan perillisiä!!! Halleluja!! Saakoon tämä totuus ja sen tuomat mahdollisuudet valloittaa meidän sisimpämme niin, että Jumala voisi toteuttaa suunnitelmansa meidän, POIKIENSA elämässä. Kun Jeesus nousi taivaaseen, Hän jätti jälkeensä pienen joukon ja nämä mullistivat maailman. Sama Henki, joka vaikutti heissä on myös meissä. Annetaan innolla itsemme Hänen käyttöönsä!!

Tällä kertaa jatkoimme Joh. 14 tutkistelua jakeesta 15 luvun loppuun. Jeesus sanoi jakeessa 15: ”Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni.” Samaa teemaa Hän jatkoi jakeissa 23 ja 24. ”Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani” ja ”Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani.” Kysymys kuuluu. Yritämmekö tekojen kautta osoittaa rakkauttamme Häneen? Vai saako rakkaus meidät tekemään tekoja, jotka miellyttävät Jumalaa? Vastauksen pitäisi olla aivan selvä.

Jeesus sanoi myös, ettei Hän jätä meitä orvoiksi. Isä lähettää Jeesuksen nimessä meille Puolustajan, Pyhän Hengen, Poikansa Hengen, lapseuden hengen, joka saa meidät huutamaan: ”Abba, Isä” Gal. 4:6. Totuuden Henki, joka toimii meissä kirkastaen Kristusta. Kimmo kertoi tästä hienoja esimerkkejä ollessaan harjoittelijana vanhainkodissa.

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille.” Näin Jeesus sanoi jakeessa 27. Paavali kirjoittaa efesolaiskirjeessä Jeesuksesta, että Hän on meidän rauhamme. Juhani, kertoessaan omista kokemuksistaan, piti hyvin tärkeänä tämän rauhan kokemista tilanteessa kuin tilanteessa.

Omien kokemusten kertominen Pyhän Hengen toiminnasta elämässämme on erittäin tärkeää. Se rakentaa, kannustaa, vahvistaa ja innoittaa aina meitä muita. Itse tunnen suurta kiitollisuutta saadessani olla mukana tässä velipiirissä. Uskon ja toivon, että Pyhä Henki haluaa lisätä meille lahjojaan ja yhä enenevästi vaikuttaa kaikissa ja kaikkien kautta Ef.4:6 mukaisesti.

Parin loppulaulun jälkeen Kari piti meille innostavan loppurukouksen ja kiitti Jumalaa siitä, että taas olimme päässeet ”piirun” verran eteenpäin Hänen tuntemisessaan. Siunasimme vielä ”yhteishalissa” toisiamme. Olette mahtavia veljiä!!! Kiitos vielä Heikille ja Riitalle, että olette mahdollistaneet tämän piirin kokoontumiset! Olkoon Herran siunaava käsi koko perhekuntanne päällä!

Teitä kaikkia siunaten!! Matti

Seuraava miesten piiri 3.5 kello 18.30. Käynti sivuovesta. Tervetuloa!!!

Vastaa