TURUSSA KASVOMASKISUOSITUS.

"Siellä missä ihmiset ovat"

thl.fi Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa, puhuu tai laulaa. Osa COVID-19-tartunnan saaneista henkilöistä ei saa lainkaan oireita tai oireet ovat hyvin vähäisiä, ja tästä syystä henkilö ei ole tietoinen tartunnastaan. Virus voi tarttua jo muutama päivä ennen oireiden alkua. Tutkimuksissa on kuvattu tilanteita, joissa oireeton henkilö on tartuttanut muita ahtaissa

Evankeliointia jouluisessa Turussa 21 ja 22 joulukuuta

"Siellä missä ihmiset ovat"

Liikkuva evankeliointi-tiimi on Turun kaduilla tänään klo 13 alkaen kertomassa turkulaisille Parhaasta Joululahjasta.Tarjoamme juttelun lomassa glögiä ja piparkakkuja. Huomenna liikkeelle lähdetään jo aamupäivällä jHs.🙋‍♀️🙋‍♂️

Raumalla olleita evankeliointitiimiläisiä

"Siellä missä ihmiset ovat"

Mukana Raumalla olivat Heikki ja Riitta, sekä Raino ja Jouko E-talolta, Timo ja Simo Seinäjoelta, Simo Merikarvialta, Paula ja Joona Porista. Jaana ja Ville tulivat Forssan liepeiltä ja Tino poikkesi myös laulamassa ennen töitten alkua.Myös Sauli Ahvenlahti kävi tervehtimässä torikuulijoita ja toivottamassa heidät tervetulleiksi Rauman kesämissioon- Jokainen meistä koki, että olimme oikeaan aikaan oikeassa paikassa!

Evankeliointi-bussi Raumalla 15-16/6. Mukaan lähtevät Raino, Jouko, Heikki ja Riitta.

"Siellä missä ihmiset ovat"

Perillä liittyvät joukkoon Tino, Timo ja Simo. Lauantaina tiimi kasvaa, kun torille tulevat myös Pentti Kaunisvirta ja Sauli Ahvenlahti, sekä Jaana Pöllänen aviopuolisonsa Villen kanssa. Ja kyseessähän on Kansanlähetyksen ja Rauman seurakuntien kesämissio "Kadonnut ja jälleen löytynyt".

E-tiimiläiset Salon torilla

"Siellä missä ihmiset ovat"

Raino ja Heikki letunpaistossa, musiikissa Sirpa ja Juhani. Ennen puoltapäivää E-tiimiläisiä haastatellaan Radio Patmoksen suorassa lähetyksessä. Joten megahertzit kohdalleen! Salon torstaitori on täynnä myyntikojuja, joten jätämme tällä kertaa "sen liilan" kotiin ja lähdemme "sillä valkoisella".