Patmos Lähetyssäätiö klo 16 ja 18, Pasi ja Parvin Turunen

Pääsali - ei kuvata, äänitetään

Klo 16 JUMALA PUHUU - KUULEEKO SUOMI ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ? Klo 17 Väliaika / Kahvitauko Klo 17:30 TOTUUDET, JOTKA TÄMÄ SUKUPOLVI ON UNOHTANUT JEESUKSEN RISTISTÄ Klo 18:30 Esirukouspalvelu, Parvin Turunen

Israelin Ihmeen Aika – Jan Willem Van der Hoeven ja Patmos lähetyssäätiö ke 31/10 klo 18

Pääsali - ei kuvata, äänitetään

Jeesuksen Puutarhahaudan pappi & Jerusalemin kristillisen suurlähetystön perustaja, nykyisin Kansainvälisen kristillisen siionistikeskuksen perustaja ja johtaja JAN WILLEM VAN DER HOEVEN Patmostilaisuudessa. Jumala on puhunut - miten vastaa Suomi? Tule, kuule, herää! Tilaisuuksissa mukana: Leo Meller, Pasi Turunen ja Jan Willem van der Hoeven (Kansainvälinen Kristillinen Siionistikeskus Jerusalemissa). Musiikissa: Hannu Grönroos. Kahvio avoinna väliajalla.    

Sielunhoito-ilta klo 19, Seppo Jokinen

Pääsali - ei kuvata, äänitetään

terapeutti pastori Seppo Jokisen aiheena on MIKÄ MINUSSA ON VAIKEAA ITSELLE JA MUILLE? Musiikissa Liisa-Maria. Lämpimästi tervetuloa! Voit tilata terapeutti pastori Seppo Jokisen puhetaltiointeja osoitteesta evankeliumintalo.fi/kauppa

Patmos Lähetyssäätiö klo 16-21, Leo Meller: Kun saarnatuolit sensuroidaan…

Pääsali - ei kuvata, äänitetään

Leo Mellerin aiheena on "Kun saarnatuolit sensuroidaan - minä en saa saarnata etkä sinä saa kuunnella lopun ajan totuutta - silloin on perhealttarin paikka ja silloin alkaa Suomen etsikkoaika." PLS:n tilaisuus on kolmiosainen. Ei kuvata. Väliajalla kahvio avoinna. Olet lämpimästi tervetullut!

Klo 19 Pekka Sartola: Idän kuninkaat lopun ajassa ( Ilm. 16:12,16)

Pääsali - ei kuvata, äänitetään

Rukouspalvelu Pirjo-Liisa Sartola. Musiikissa Maarit ja Harri Verkkoperä. Mahdollisuus ostaa Pekka Sartolan kirjallista tuotantoa paikan päältä tai osoitteesta evankeliumintalo.fi/kauppa Samasta osoitteesta löytyy myös hänen puhetaltiointejaan. Tervetuloa!