Sydämeni oli kiitosta täynnä!

Shalom!

Ajaessani keskiviikko-iltana kotiin miesten piiristä, oli sydämeni kiitosta täynnä. Hieno ilta hienojen veljien kanssa Pyhän Hengen läsnäolossa. Mieleeni tulivat apostoli Johanneksen sanat 1 Joh. 1 ”Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta.

Ilta alkoi yllätyksellä. Mukaamme liittyi uusi mies. Iranilainen, 1,5 vuotta Suomessa asunut Jeesukseen uskova veli. Illan aiheena oli Joh.14. Jeesus vietti viimeisiä hetkiään ennen Golgataa opetuslapsiensa kanssa. Näille miehille edellä lainaamani Johanneksen teksti oli todellisuutta. Rukoukseni Jumalalle onkin ollut ja tulee olemaan, että saisimme Evankeliumintalon miesten piirissä samalla tavalla kokea Jeesuksen läsnäolon. Meillä on jano ja nälkä Hänen puoleensa ja Hän on luvannut juottaa janoiset ja ruokkia nälkäiset!!

Luimme luvun alusta 14 jaetta. Jeesus kertoo menevänsä valmistamaan heille sijaa Isän kodissa, olevansa ainoa tie sinne ja Isän olevan sellainen kuin Hän on. Jeesus sanoo että opetuslapset tekevät myös samoja tekoja kuin Hän ja jopa suurempiakin kuin Hän. Jeesus lupaa myös vastata Hänen nimessään anottuihin rukouksiin, anovatpa he mitä hyvänsä.

Keskustelu kävi vilkkaana. Minkälainen on uusi kotimme? Taivaassa? Uudessa maassa? Poisjäävistä mainitaan ensin pelkurit ja epäuskoiset ja vasta sitten murhaajat, huorintekijät, velhot ym. Keskustelua käytiin myös kolminaisuudesta ja sen mysteeristä. Erään veljen esiintuoma ajatus siitä, että voimme Jeesuksen nimessä vaatia asioita, sai aikaan aikamoista puheenporinaa. Anominen, pyytäminen oli monien mielestä kuitenkin se oikea sana. Vetoaminen Jumalan lupauksiin Jeesuksen nimessä ja Golgatan työhön vedoten on omasta mielestäni raitis tapa. Jakeessa 2 Jeesus sanoi: ”Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, niin sanoisinko minä, että menen valmistamaan teille sijaa.” Eli Jumalan lupauksiin voi aina luottaa!!!! Hallelujaa!!!! Room. 4 kerrotaan, että Aabrahan vahvistui uskossa, koska oli täysin varma siitä, että minkä Jumala on luvannut, sen Hän myös tekee!!  Kunnia Jumalalle!! Jumalan lupausten varassa veljet eteenpäin. Ilman pelkoa Kristuksen voittosaatossa Pyhän Hengen voimassa toinen toisiamme tukien ja kannustaen!!

Siunattua pääsiäisen aikaa kaikille!! T. Matti

Seuraava miesten piiri 19.4.klo 18.30. Käynti sivu-ovesta.

Vastaa