pääsiäisen jälkeinen aika.

Olemme viettäneet Pääsiäistä. Käyneet mielissämme ja ajatuksissamme läpi niitä tapahtumia, mitä tänä aikana kauan sitten tapahtui. Raamattu sen meille kertoo, miten nämä asiat koskettavat meitä tänäkin päivänä.
Niin kuin sen ajan Jeesuksen seuraajat saivat elää lähellä mullistavia asioita. Niin samalla tavalla tänäänkin voimme kokea hengelliset asiat. Oli ensin suuret odotukset, jotka huipentuivat tosiaan, että Hän ei tullut vapauttamaan jonkin näennäisen vallan alaisuudesta. Hän tuli tuomaan todellisen rakkauden sanoman. Kun Jeesus ilmoitti menevänsä pois, olivat Hänen läheisensä lyötyjä.
Sen huomattuaan Hän lohdutti heitä Joh. 14:1-6. Jeesus ei ollut enää haudassa
Näin kirjoitukset kävivät toteen. Vielä heidän ollessaan lukittujen ovien takana, ilmestyi Hän heille. Joh. 20:19-29.
PÄÄSIÄISEN SUURIN SANOMA MEILLE ON: HÄN ON NOUSSUT YLÖS, HÄN ELÄÄ JA SIKSI MEKIN SAAMME ELÄÄ.
Maria oli haudan lähellä ja itki, koska Jeesus ei ollut enää haudassa. Hän luuli Jeesusta puutarhuriksi. Kun Jeesus puhutteli häntä lähemmin, tunsi Maria Jeesuksen.
Meillekin Jeesus saattaa olla “hukassa”, niin ettemme tunne Häntä. Olemme saattaneet elää aiemmin hyvinkin lähellä Hänen turvallisuuttaan kokien. Sitten se on vain hävinnyt. Vaikka Hän on siinä meidän aivan vieressämme.
Tulevana torstaina kerron ILOSANOMAN ILLASSA JOITAKIN HENKILÖKOHTAISIA ASIOITA, JOTKA VEIVÄT MINULTA AIKANAAN POIS USKON JEESUKSEEN. Miten katkeruus muuttui vihaksi, joka vangitsi minut sulkeutuneisuuteen. Miten se kaikki hyvä hengellinen lapsuudenkodin ilmapiiri loppujen lopuksi koitui parhaaksi.
Miten suuri merkitys anteeksiantamuksella ja saamisella on.
Olin hukassa ja sitten löysin juuri sen elämän, mikä tuhansilla nuorilla on tänä päivänä hukassa. Jolloin elämän näköalat ovat sumentuneet ja joihin kuitenkin on löydettävissä todellinen selitys. Elämä on arvokas ja kannattava. Sinunkin elämälläsi on hyvä suunnitelma tehty. Riippuu siitä, mitä valintoja sinä teet. Tule kuulemaan paikan päälle 20.4 klo 19.00.

Vastaa