Mitä itselleni kuuluu?

Mitä pakenemme.
Itseltään pakenemista, kiire, kontaktin tarve, olla tärkeä, onko itselleni aikaa?
Kohtaan ihmisiä liikkuessa, niin kuin sinäkin. Näet ja näen, miten kaikilla on kiire jonnekin. Onko se todellista, vai onko se itseltään pakenemista. Sitä voin tutkailla vain itsensä sisäpuolella ja sen perusteella löytää joitakin yhtymäkohtia muihin kanssaihmisiin. Onko minulla aikaa itselleni? Onko sinulla aikaa itsellesi? Tai pitääkö koko ajan olla täysi ”höyry” päällä. Jatkuva kontaktin tarve toisiin, onko se todella tarpeellista? Tai onko se juuri sitä ihmisistä rakkauden etsimistä? Sitä ainaista alamittaisuuden kokemista. Olenko minä tärkeä toisille? Nähdäänkö minut? huomataanko minut?
Päämäärätöntä, rauhatonta, elotonta, henkisesti kuollutta.
Kohtaan myös ihmisiä, niin kuin sinäkin. Heidän elämästänsä huomaan, ettei ole mitään todellista päämäärää. On kehitetty tietynlaisia asioita, jotka ”täytyy” hoitaa, vaikka kukaan ei sitä odotakaan. On vain niin rauhaton olotila, ettei voi olla itsensä kanssa. Tutkailla sitä, miksi olen tressaantunut? Kuka minua ajaa takaa? Luonko itse itselleni turhaa pätemistä? Näen ihmisiä, joiden katse on eloton. He kyllä liikkuvat ja näyttävä eloisilta, mutta heillä ei ole elämää. He ovat henkisesti kuolleita.
Vankeja Ollaan asioiden vankeja, näennäisesti vapaita, sisäisesti kahleissa,
On asioita, jotka ovat vieneet elämisen halun. Epäonnistuttu ja siksi ei enää mikä huvita. Luullen, että pärjää, mutta ulospäin jo näkyy, että on lujat siteet, joista ei pääse irti. Riippuvuudet, läheisriippuvuudet, Himot, jotka pitävät otteessaan. Oma voimattomuus niiden edessä. Ne vain pitävät otteessaan. Yhteiskunnassakin voidaan hyväksyä, mutta sisäisesti tiedetään, tämä ei ole oikein. Tämä on minun oma asiani, eikä kuulu toisille.
Sidottu
On paljon asioita jotka pitävät ihmistä vankilassa. Jos ihminen ei tiedosta sitä, on hänen vaikea edes pyrkiä ulos tilanteestaan. Toiset kyllä sen näkevät ja ihmisen käyttäytyminen jo puhuu sitä, että on sidottu.
Seurakunnissa ja yhteisöissä on paljon ihmisiä, jotka ovat sidottuja.
Markkina, viihdytyspaikkoja Jumalan huoneista on tehty markkina huoneita. Niissä kuitenkin tulisi taakoitetun ihmisen saada kokea vapautus. Miksi sitä ei tapahdu? On päästetty synti sisälle, eikä valvota omaa tilaa. Sen seurauksena ei enää ole rohkeutta rohkeasti puhua vapauttavaa Jumalan Sanaa. Jos itse olet sidottu, et voi vapauttaa sidottua.
Jotka odottaa pääsyä vapaiksi. Kerta toisensa jälkeen palaavat pois, eivätkä saaneet apua. Jos ja kun ihminen ei itse ole saanut vapautusta, ei hän pelkällä tiedollakaan voi toista auttaa.
Synti on tottelemattomuutta Jumalan säätämyksiä kohtaan. tuntemista kohtaan. Siksi monet paikat, joissa Jumalan Henki tulisi olla ykkönen, on täytetty vallan halulla, epäjärjestyksellä, tottelemattomuudella, vapauttamisen puuttumisella. tällaisessa paikassa ei voida vapauttaa jossa on epäjärjestys. Jumala on Pyhä Jumala.

Vastaa