Miksi vain katsellaan?

Silmämme kertovat meille todellisuuden, kun oikeasti pidämme ne auki. Tämä päivä puhuu meille tosiasat peittelemättä.
Jes. 59:14-16 14 Oikeus työnnetään takaperin, ja vanhurskaus seisoo kaukana, sillä totuus kompastelee torilla, suoruus ei voi sisälle tulla. 15 Niin oli totuus kadonnut, ja joka pahasta luopui, se ryöstettiin paljaaksi. Herra näki sen, ja se oli hänen silmissänsä paha, ettei ollut oikeutta.
16 Ja hän näki, ettei ollut yhtäkään miestä, ja hän ihmetteli, ettei kukaan astunut väliin. Silloin hänen oma käsivartensa auttoi häntä, ja hänen vanhurskautensa häntä tuki.
Eikö juuri näin ole tapahtunut meidän kansallemme? Kokoushuoneet ja kirkkomme huutavat autiuttaan. Maamme tämän hetkinen kasvava nuorten joukko kuljeksii vain kännyköillään cättäillen. Tämän maailman ruhtinas on kätkennyt heidät omaan vankilaansa. On ollut tyhjiö hyvinvoinnin seurauksena ja on unohdettu opettaa Jumalan Sanaa nuorille. Nyt he aikuistuttuaan ovat ymmällä, koska elämässä he eivät osaa tai tiedä laittaa luottamustaan korkeimman käsiin. He ovat tottuneet elämään ilman auktoriteetin suojaa ja pitävät kaiken luvallisena. Sitten he havahtuvat siihen todelliseen elämään, ettei koko aikaa voi vain pilettää. Monet ajautuvat täysin umpikujaan, koska eivät osaa etsiä enää neuvoja vanhemmilta. Ajautuvat tekoihin, jotka vievät yhä syvemmälle masennukseen ja turhautumiseen.
Pitäisi kysyä: “Tunnethan sinä, Jumalan lapsi tämän ajan?
Aikamme ihminen on pahantekoon tottunut ja sokaistunut. Laittomuus kukoistaa siellä, missä tulisi olla oikeutta. Tämä jos jokin, on Herramme silmissä paha, koska se johtuu sukupolven välinpitämättömyydestä.
Onko ketään, joka astuisi väliin?
Voidaan sanoa, että tämä on raastettu sekä ryöstetty kansa. Nuoret miehet ja naiset ovat sidotut ja vankihuoneisiin laitettuina. Ovat joutuneet saaliiksi, eikä auttajaa näy, ryöstetyiksi, eikä ole kuka sanoisi: “anna takaisin!” Kuka teistä haluaa kuulla tämän korvillaan?
Jes. 41:22 22 “Mutta tämä on raastettu ja ryöstetty kansa kaikki nuoret miehet ovat sidotut ja vankihuoneisiin kätketyt; he ovat joutuneet saaliiksi, eikä ole auttajaa, ryöstetyiksi, eikä ole, kuka sanoisi: “Anna takaisin!”
Ympärillämme kouluissa, yliopistoissa, armeijassa on paljon lupaavia nuoria, jotka ovat tulleet sidotuiksi. Mitä hirvittävimpiin asioihin mukaan. Jopa psyykkisiin epänormaalisuuksiin, eivätkä he tiedä mitää todellisia arvoja, joihin tukeutua.
Mitä kansassamme on parasta sen tulisi kuulua Jumalallemme. Nuori kansa on liian kallis menetettäväksi.
Kuka on sanomassa: “Anna takaisin!”
Kun yksi jäsen yhteisöstä tai perheestä kärsii, kärsii koko joukko, perhe tai kansa.
Onko meillä edessämme herkkupöytä, täyteen katettuna, kun viedessämme kärsitään todellista hengellistäkin nälkää. Laitammeko energiamme omaan viihtyvyyteen ja viihdyttämiseen, kun vieressämme kulkee kärsivä. Laajennammeko omaa asuntoamme ja mukavuuttamme, kun vieressä kulkee ihmisiä, jotka eivät koskaan ole kuulleet Elämän leivästä eli evankeliumista mitään. Kuka on valmis astumaan väliin?
Kuka voisi olla tällainen avun antaja? YK, VALTIO, KIRKKO? Nämäkin ovat muodostuneita yksityisistä ihmisistä. Siunaus kulkee sinun ja minun kautta. Eikä tarvitse olla edes kovin vaikutusvaltainen. Jumalalla on sitä valtaa, jos joku siihen antautuu, nimittäin Hänen käyttöönsä. Viisaus ja voimakin ovat Jumalalta.
Ei tarvitse rynnätä koko voimalla tämän maailman ruhtinasta vastaan, vaan kääntyä koko sydämestään Herran puoleen. Sen Herran, josta sinun ja minun Raamattuni puhuu.
Tämä tämän päivän ihminen todellisuudessa tarvitsee kuulla elävää Jumalan Sanaa. Tällä hetkellä he eivät edes osaa etsiä sitä, koska ei ole tietoa. Kun he kuulevat sitä kerrottava, he heti innostuvat ja ovat korva tarkkana, mitä heille puhutaan. He eivät ole kiinnostuneita uskonnosta, vaan elävästä uskosta, joka muuttaa ihmisen. Siitä ollaan kiinnostuneitqa.Eräänä päivänä minunkin eteeni tuli nuoria, jotka puhuivat Jeesuksesta. Se vaan muistutti minua siitä, mitä lapsena ja nuorena olin kuullut. Se heräsi uudelleen eloon.

Vastaa