Miesten piirin Matti aloittaa- blogin pidon

Shalom kaikille!!

”Olipa todella mahtava ilta Herran läsnäolossa!”

Tämä oli erään veljen kommentti erotessamme toisistamme eilisiltaisen miesten piirin jälkeen. On ollut todella upeata kokoontua näiden veljien kanssa Pyhän Hengen läsnäolossa. Jumalan rakkaus, joka on vuodatettu meidän sydämiimme Jeesuksen Kristuksen Golgatan työn ja ylösnousemuksen kautta, on vaikuttanut ihanaa veljesrakkautta kaikissa piiriläisissä. Yhdessä iloitaan, itketään, siunataan, rukoillaan ja halataan.

Syksyllä aloitettu miesten piiri on  kasvanut kahdesta  miehestä 9-10 mieheen ja lisää saa tulla vaikka tupa täyteen. Illan kulku on yleensä tällainen. Alkukahvit ja keskustelut, rukousta, yhteislaulut, ehtoollinen, raamatun lukua, keskustelua luetusta, loppulaulut.

Mitään kaavamaisuutta ei kuitenkaan ole vaan koko ajan koetetaan mennä Pyhän Hengen johdossa, joka haluaa toimia kaikkien kautta ja kaikissa. Jokainen mies on tervetullut joukkoomme kokemaan Herran hyvyyttä! Me tarvitsemme toinen toisiamme!

 

Jeesuksen viimeiset hetket opetuslapsiensa kanssa on talletettu Johanneksen evankeliumin lukuihin 13-17. Kimmo sanoi Herran kehoittaneen meitä tutkimaan näitä lukuja, joten saatuamme efesolaiskirjeen loppuun niin teimme niin. Eilen tutkimme lukua 13, joka alkaa sanoilla: ” Mutta ennen pääsiäisjuhlaa, kun Jeesus tiesi hetkensä tulleen, että hän oli siirtyvä tästä maailmasta Isän tykö, niin hän, joka oli RAKASTANUT omiansa, jotka maailmassa olivat, osoitti heille RAKKAUTTA loppuun asti” ja vastaavasti luku 17 loppuu sanoilla: ”Ja minä olen tehnyt sinun nimesi heille tunnetuksi ja teen vastakin, että se RAKKAUS, jolla sinä olet minua RAKASTANUT, olisi heissä ja minä olisin heissä.”

Jeesus eli Isän rakastamana ja rakastaen. Uskovan elämän pitäisi olla elämistä RAKASTETTUNA RAKASTAEN. Rakkaus ei tee kenellekään mitään pahaa vaan se etsii aina kohteita, joille voisi tehdä hyvää. Siksi rakkaus on lain täyttymys!! Tällaista rakkauden täyttämää elämää me eilen yhdessä pyysimme Isältä ja minä tiedän, että Hän vastaa!! Halleluja!!

Seuraava miesten piiri on 5.4.2017 klo 18.30. Käynti sivuovesta. Tervetuloa!!!

Olkoon päivänne siunatut, te Jumalat valitut, pyhät ja rakastetut!!!

Matti

Vastaa