Jumalan voima, mitä se on?

JUMALAN VOIMA,MITÄ SE ON?
Lasten suusta kuuluu se totuus monesti, joka vanhempien suusta ei niinkään kuulu. Kerrotaan, että kerran yhdessä perheessä, tyttö näki kirjahyllyssä pölyyttyneen kirjan. Hän tiesi kylläkin, että se oli Jumalan kirja Raamattu. Hän sanoi vanhemmilleen: ”Koska emme tarvitse ja käytä tuota Jumalan kirjaa, emmekö voisi antaa sitä Jumalalle takaisin?”
Ilottelu ja todellinen ilo ovat kaksi aivan eri asiaa. Olemmehan nähneet ja näemme ympärillämme jatkuvasti, mitä tämä tehty ilottelu tuo ja antaa elämälle. Se tuo pettymyksiä, huonovointisuutta, syrjäytymistä ja kaiken kaikkiaan ikäviä seuraamuksia. Riippuvuutta ja vetäytymistä.
Viisaat ihmiset ovat ylen viisaiksi tulleet, jopa niin viisaiksi, että maassammekin pilkataan Jumalaa ja Hänen Sanaansa. Kautta historian on nähtävissä, että kansa, joka on hyljännyt elävän Jumalan, on väistämättä saanut kokea ikävät seuraamukset. Koska Jumalan siunaukset väistyvät pois kansan ja ihmisten yltä.
Herran pelko on viisauden alku. Myös terveiset maamme presidentille. Koska hänen tulisi olla esimerkillinen ja kantaa vastuunsa kansan hengellisestä voinnista ja sen suunnasta.
Merkittävien ja todella viisaiden ihmisten joukkoon voisin lukea tässä kaksi henkilöä, myös kansakunnan päähenkilöä- Amerikan presidentti ja liittoutuneiden ylipäällikkö Eisenhower on todennut: ”Korkeimmassa merkityksessä Raamattu on meille ainutlaatuinen iankaikkisten henkisten totuuksien aarrekammio. Se on elämän ja vapauden ensimmäinen ja tärkein innoituksen lähde”.
Toisena merkittävänä henkilönä voisin tuoda tässä erään maamme presidentin Kyösti Kallion. Hän on todennut mm. ”Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa sekä ahdingossa että rauhan aikana ammentaneet Raamatusta elämän voimaa ja lohtua. Nyt tässä hetkessä kansamme tarvitsee Jumalan Sanan uutta luovaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset”.
Evankeliumi on Jumalan voima=on Ilosanoma Jeesuksesta.
1. Kor. 1:18 ”Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima”
2. Room. 1:16 ”Sillä minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi”.
3. 1.Piet. 1:10 ”Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta”.
4. 1. Kor. 1:4 Minä kiitän Jumalaani aina teidän tähtenne siitä Jumalan armosta, joka on annettu teille Kristuksessa Jeesuksessa.

Jumalan armo annetaan Jeesuksen Kristuksen kautta. Raamattu on elävän Jumalan voima.
Joh. 1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä ja Sana oli Jumala.

Joh. 1:2-4 1:2 ”Hän oli alussa Jumalan tykönä”.
1:3 ”Kaikki on saanut syntynsä Hänen kauttaan, ja ilman Häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on”.
1:4 ”Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus”.
Joh. 1:12 ”Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä”

LUE SANANLASKUT 8:23-31
JUMALAN RAKENTAMA SRK. ON ULKONAISESTI HEIKKO. Se on Jumalalle kuitenkin rakas, jonka hän on ostanut omalla verellään.

etsi häntä sieltä, missä hän sanansa mukaan on löydettävissä.

Vuorisaarnassa Jeesus sanoo: Matt. 5:6 AUTUAITA OVAT NE, JOTKA ISOAVAT JA JANOAVAT VANHURSKAUTTA, SILLÄ HEIDÄT RAVITAAN

Vastaa