Jumalan Sanan voimaa ja energiaa – Kari Salo myös tänään su 13.11. klo 16.00 ja 18.00

Ilo Ylimmillään Evankeliumintalolla! Kari Salon aiheina Usko, Toivo ja Rakkaus.
Perjantaina 11.11. ja eilen lauantaina oli Evankeliumintalolla Kari Salo ja ylistysryhmä Jeesus -poppoo. Iloista ja toivorikasta Jumalan Sanaa! Tervetuloa vielä tänään kuulemaan Evankeliumintalolle klo 16.00 ja 18.00! Viikonlopun teemana on Usko, Toivo ja Rakkaus. Tänään sunnuntaina suurin – RAKKAUS.

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali.
Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään.
Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.
Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.
Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.
Rakkaus ei koskaan katoa. Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi.
1 Kor 13:1-8

 

Vastaa