Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

“Rakkauden kosketus”, Veijo Piipponen ja Aulikki Hartikainen-Piipponen klo 18

8.12.2017 @ 18:00 - 21:00

Veijo Piipponen, pastori

Tulin uskoon vuonna 1984 tilanteessa, jossa Jumala pelasti minut kaatuvin puiden välistä kuin ihmeen kaupalla. Sen jälkeen en voinut muuta kuin ylistää Kaikkivaltiasta Jumalaa Hänen valtavasta hyvyydestään ja vastata Hänen kutsuunsa.

Kotiseurakuntani on Polvijärven vapaaseurakunta, jossa toimin työntekijänä 14 vuotta ja nyt Jumalan viemänä kierrän julistamassa evankeliumia ympäri Suomea. Olen käynyt vapaakirkon pastorikoulutuksen vuonna 2007. Seurakunnan johtotehtävissä olen toiminut 24 vuotta, ja olen ollut myös perustamassa kolmea vapaaseurakuntaa; Outokummussa, Polvijärvellä ja Juuassa. Olen vaikuttanut Polvijärven kunnan luottamustehtävissä kolmen kauden ajan ja tällä hetkellä kuulun minulle mieluisaan sosiaalilautakuntaan, jossa voin olla vaikuttamassa köyhien ja vähäosaisten asioihin.

Kodin perintönä olen saanut avaran kristillisen katsomuksen toimia yli kirkkokuntarajojen, josta saan kiittää vanhempiani. Maallisessa työssä toimin metsurin yli 20 vuotta, josta on tullut määrätietoisuus

Valtakunnallinen työni alkoi TV7:n ohjelmien kautta, joita olen tehnyt seitsemän vuoden ajan, viikoittain kuvaruudusta tulee ulos Polvijärven pastori ohjelma ja kerran kuukaudessa suora esirukousohjelma nimeltään Rakkauden kosketus. Polvijärven pastori ohjelmia on tehty yli 300 kpl ja suoraa rukouslähetystä pian 40 kpl.

Minulla on seitsemän lasta, joista aikuiset pojat aktiivisesti palvelevat kotipaikkakuntiensa seurakunnissa. Asun maalla metsien ja vesien äärellä.

Lempiraamatun jae; Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Joh. 3:16

”Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattouus vaan rakkauden vaikuttava usko.” Gal. 5:6

Aulikki Hartikainen-Piipponen, lehtori

Tulin uskoon vuonna 1994 tilanteessa, jossa elämä näytti päällisin puolin olevan kunnossa, mutta sisällä oli valtava kaipaus Jumalan puoleen. Olin täyttänyt kaipausta vääristä lähteistä mm. käymällä ennustajalla, pelaamalla spiritismiä jne. Mutta kun Jeesus täytti sydämeni, edellä mainitut asiat saivat totisesti jäädä.

Liityin Polvijärven vapaaseurakuntaan muutettuani perheeni kanssa takaisin lapsuuden kodin maisemiin Polvijärvelle. Tulin uskoon minulle rakkaan helluntai sisaren kautta,uskon alkuaikoina kuuluin Joensuun cityseurakuntaan, josta sain perustan hengelliselle kasvulleni. Lapsuuteeni kuului ortodoksinen uskonto isäni puolelta ja luterilainen uskonto äitini puolelta, joten voi sanoa, että olen kasvanut yhteiskristilliseen ajattelumalliin jo kotini perintönä.

Valtakunnallinen työni alkoi TV7:n ohjelmien kautta, joissa olen ollut mukana seitsemän vuoden ajan tekemässä Polvijärven pastori ohjelmaa ja neljän vuoden ajan suoraa esirukousohjelmaa nimeltään Rakkauden kosketus.

Ammatiltani olen ravitsemisalan opettaja ja ammatillinen erityisopettaja. Olen toiminut opettajana ammattiopistossa vuodessa 1996 lähtien. Tänä keväänä Jumalan ääntä kuullen irtisanouduin lehtorin virasta jääden kokoaikaiseen Jumalan valtakunnan työhön. Leikkimielisesti voisi sanoa, että ruan valmistus jatkuu edelleen, mutta maallisen ruoan valmistus on vaihtunut hengellisen ruoan valmistukseen. Olen myös entinen kilpaurheilija, nämä vuodet kilpakentillä ovat antaneet opettajan työn lisäksi äärettömän hyvän taustan hengelliselle kilpakentälle.

Olen perheellinen kolmen lapsen äiti, lapset ovat peruskoulussa ja lukiossa.

Lempiraamatun jae; Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo, ikinä kuole. Joh. 11:25.

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2017
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Evankeliumintalo Ry