Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pekka Sartola klo 18.00

15.2.2017 @ 18:00 - 20:30

Pekka Sartola vierailee Turun Evankeliumintalolla

Maamme tunnetuimpiin kuuluva Israelin ja Lähi-Idän asiantuntija Turun seudulla, Kaarinassa asuva kirjailija ja pastori Pekka Sartola tulee puhumaan aiheinaan Israel, Lähi-Itä ja ennen kaikkea uudet asetelmat eri arabimaissa. Hengelliseltä puolelta hän kertoo näkemyksiään niin Israelissa voimakkaasti esillä olevista asioista, riemuvuodesta 5777 sekä siihen liittyvästä Kolmannen Temppelin rakennushankkeesta. Hän käsittelee myös aivan uunituoretta UNESCO:n päätöstä kieltää juutalaisten historiallinen kytkös Jerusalemiin.

Pekka Sartola on Vapaakirkon pastori mutta on tullut viime aikoina tunnetummaksi etenkin Israelia ja Lähi-Itää käsittelevien kirjojensa, sekä lukuisten TV- ja radio-ohjelmiensa kautta. Hän kirjoittaa sekä Raamattu-uskollista faktaa että myös hyvin suosittua faktiota, siis faktan ja fiktion yhdistelmää. Lokakuussa 2016 ilmestyi hänen 22.teoksensa, hyvin raamatullinen Minä käsken sinua, GOOG! Sen, kuten hänen aikaisempien teostensa kustantajana on Kaarinan kaupungissa toimiva Ajanteos Kustannus Oy.

Pekka Sartola on eräs suosituimmista ja oman erikoisalansa luennoitsijoista. Hänen suora tyylinsä, tarkat tutkimuksensa ja faktaan perustuvat analyysinsä sekä ihastuttavat että myös kiinnostavat. Hän aloitti Israelia ja eskatologiaa koskevat tutkimuksensa jo yli neljä vuosikymmentä sitten, on kahlannut läpi eri oppisuuntia, näkemyksiä ja tulkintoja ja muodostanut niistä lopulta oman, Raamattuun tiukasti sidoksissa olevan kokonaisvaltaisen näkemyksensä. Hän toimittaa myös netin kautta ilmestyvää kuukausijulkaisua AjankohtaisUutiset-ActualNews, jossa hän pureutuu asioiden taustoihin pintaa syvemmältä. Niihin voi tutustua os. www.ajanteos.com

Pekka Sartola on monessa mukana, hän tekee yhteistyötä kaikkien Israeliin vilpittömästi suhtautuvien ja Raamatun sanaan uskovien ryhmien kanssa. Niin eri seurakuntien Israel-ryhmien kuin Israelissa toimivien messiaanisten seurakuntienkin kanssa. Hän on mm Israel-tieto ry:n phj, Holokaustin uhrien muisto ry:n ja Suomen Hasbara ry:n hallituksissa sekä Suomen Kirjankustantajat ry:n hallituksessa. Hän on myös toimittanut jo 5 vuotta TV7:n Ajankohtaista Lähi-idässä ohjelmaa, sekä vuoden 2017 alusta Jerusalem Uutiset katsausta lauantai-iltaisin

 

Kaikki Israelin ystävät …. seudulla ja kauempanakin toivottavat Pekka Sartolan lämpimästi tervetulleeksi, luvassa mielenkiintoinen tilaisuus, jossa on myös myynnissä hänen kirjallista tuotantoaan.

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.2017
Aika:
18:00 - 20:30

Järjestäjä

Evankeliumintalo Ry