Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miesten piiri klo 18.30

8.2.2017 @ 18:30 - 20:00

Miestenpiirin vetäjä Matti Nieminen on entinen ateisti, joka päätti testata Jumalan sananJoh. 7:16-17 mukaan.

Jumala vastasi ja Matti sai uudestisyntyä Jumalan lapseksi syksyllä 1991. Tämän jälkeen Jumalan sanan tunteminen ja sen lupauksiin luottaminen on ollut Matin elämän kantava voima.

Efesolaiskirjeen toisen luvun lopussa sanotaan, että me yhdessä muitten kanssa rakennumme Jumalan temppeliksi. Saman kirjeen neljäs luku kertoo, että Jumala on yli kaikkien ja kaikissa ja kaikkien kautta ja Hän on antanut kaikille lahjoja. Uskovan elämä ei ole mitään yksityisyrittäjyyttä vaan me tarvitsemme toinen toisiamme. Jumala haluaa toimia kaikkien kautta että tulisimme täyteen Kristuksen kaikkea täyteyttä. Tämä on miestenpiirin tarkoitus ja päämäärä.

Efesolaiskirje on mielestäni UT.n selkein kirje ensinnäkin kristityn asemasta Kristuksessa, toiseksi kasvusta Kristuksessa ja kolmanneksi taisteluissa kestämisessä Jumalan voimassa.

5 luku on tällä hetkellä tutkistelumme kohteena.

Olemme saaneet piirissä kokea mahtavaa Pyhän Hengen läsnäoloa. On iloittu ja itketty. Siunattu ja rukoiltu toistemme puolesta. Tervetuloa innostuneeseen ilmapiiriin kaikki veljet Herrassa!!!  Aloitamme kahvilla, laulamme muutaman laulun, vietämme ehtoollisen, tutkimme sanaa, rukoilemme ja parin loppulaulun jälkeen lähdemme siunattuina kotiin!!

Tiedot

Päivämäärä:
8.2.2017
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Evankeliumintalo Ry

Tapahtumapaikka

Kahvio