Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähi-itä, Pekka Sartola klo 19

23.11.2017 @ 19:00 - 21:00

Suomen arvostetuimpiin kuuluva Israelin ja Lähi-idän asiantuntija Pekka Sartola antaa tänäänkin sinulle mahdollisuuden päästä sisälle ajankohtaisiin ja tulenarkoihin tapahtumiin Lähi-idässä.

Evankeliumintalolle voit tulla kuuntelemaan häntä kerran kuukaudessa torstai-iltana.  Rukouspalvelussa palvelee Pirjo-Liisa Sartola.

Voit ostaa kirjavaunusta Pekka Sartolan tuotantoa ja tehdä myös tilauksen illan taltioinnista. Voit maksaa ostoksesi joko käteisenä tai kortilla.

Kahvio avoinna ennen tilaisuuden alkua. Joten varaa aikaa ystäviesi kanssa seurusteluun kahvikupin äärellä ja tule puolisen tuntia aikaisemmin. Tervetuloa!

Lue, mitä kristillisten kirjojen asiantuntija, Reijo Telaranta, kirjoittaa Pekka Sartolasta:

“Pekka Sartola on tunnettu kirjailija, kustantaja, pastori ja Lähi-idän asiantuntija. Hän on kirjoittanut suuren määrän tietokirjoja ja romaaneja, joiden aiheet liittyvät Lähi-idän tapahtumiin ja ennen kaikkea Israeliin. Hän on myös näiden aiheiden kysytty luennoija ja opettaja.

Pekka Sartolan kirjoitusten, kirjojen ja luentojen asiantuntemus on laajaa ja yksityiskohtia myöten faktoihin perustuvaa. Romaaneissaan, joita faktan ja fiktion yhdistelminä voisi kutsua faktioiksi, hän kehittelee juonta ja tarjoilee vauhdikasta toimintaa tavalla, joka tuo mieleen kansainväliset toimintaromaanien mestarit kuten esimerkiksi Tom Clancy, Wilbur Smith tai Cleve Cusler. Merkittävä ero edellä mainittuihin on siinä, että Pekka Sartolan kirjoissa kaiken pohjana on vankka Raamatun sanaan sitoutuminen. Lähi-idän tapahtumien nivoutuminen yhteen Raamatun lopun ajan profetioiden kanssa tuo Pekka Sartolan teksteihin hengellisen ulottuvuuden latistamatta millään tavalla niiden uskottavuutta ja vauhdikkuutta.”

 

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2017
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Evankeliumintalo Ry