Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kohti Kristuspäivää keskiviikkona 20/9 klo 18, Pekka Havupalo, Jokiniemet

20.9.2017 @ 18:00 - 21:00

Turun terroriteon jälkeen on viimeistään selvää, että on Jumalan suurta johdatusta, että Suomen juhlavuoden Kristuspäivä järjestetään nimenomaan Turussa. Pimeyden tekojen huipennusta seuraa Jumalan valtakunnan riemuvoitto.

Kristuspäivän avainjakeeksi on valittu Elian julkinen rukous Karmelin vuorella: “Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, jotta tämä kansa tietäisi, että sinä Herra olet Jumala ja että sinä käännät heidän sydämensä takaisin puoleesi”. (1. Kun. 18:37)

Kansan jumalattomuuden keskellä Elian sydämessä paloi kaksi rukousaihetta yli muiden. Ihmisten tuli saada tietää, kuka on oikea Jumala ja Jumalan sydämiä kääntävän voiman täytyi vapautua kansan keskelle. Elian lyhyeen rukoukseen tuli yliluonnollinen ja nopea vastaus: tuli taivaasta iski alas. Sen seurauksena kansa heittäytyi kasvoilleen ja sanoi: “Herra on Jumala! Herra on Jumala!”

Elian valmistautuminen julkiseen rukoukseen sisälsi kolme tärkeää asiaa.
1. Elia korjasi Herran alttarin, joka oli hajotettu. Jos rukouselämä on hajallaan ennen julkista rukousta, julkisessa rukouksessa ei ole voimaa. Rukouksen voima tulee rukouksesta ennen rukousta.
2. Elia rakensi alttarin kahdestatoista kivestä. Näin hän rakensi yhteyttä yli heimojen ja kahden valtakunnan välisten rajalinjojen. Rukouksen voima tulee yhteyden rakentamisesta yli kristittyjä erottavien rajalinjojen.
3. Elia asetti alttarin päälle eli kaiken yläpuolelle puut ja uhrieläimen kappaleet. Rukouksen voima tulee ristin ja ristiinnaulitun Jeesuksen asettamisesta kaiken yläpuolelle.

Siunauksin
Turku rukoilee pastoritiimin puolesta
Pekka Havupalo, Turun Helluntaiseurakunta

Syyskuu 2017 RUKOUSAIHEET

1. Rukous ennen Kristuspäivän yhteistä rukousta syttyisi viimeistään nyt
2. Kristittyjen yhteys tiivistyisi yhteiskunnan polarisoitumisen vastapainoksi
3. Jeesuksen risti saisi olla kaiken perustana, kaiken keskipisteenä ja kaiken yläpuolella
4. Kristuspäivän yhteinen rukous toisi tulen taivaasta Suomen kansan ylle

 

Kristuspäivä Turussa 2.12.2017

Kristuspäivä kutsuu kristittyjä kaikista Suomen kunnista, joka kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä 2.12.2017 Turkuun rukoilemaan Suomen puolesta. www.kristuspaiva.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
20.9.2017
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka: