Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

‘Uskon ja voimallisten tekojen ilta’ klo 18. Ester Heinonen, Hannu Virta, vierailijoita.

27.1.2018 @ 18:00 - 20:00

Ester Heinonen ja Hannu Virta. Vierailijoina Laimi ja Veikko Ilvonen.

 

Ester Heinonen tuli uskoon vuonna 1976. Voitelun ja armolahjan nykyiseen palvelutehtäväänsä hän sai Jerusalemissa vuonna 1982. Lehtimajajuhlilla pidetyssä tilaisuudessa eräs pastori julkisesti profetoi Esterille, että Jumala oli antanut hänelle tehtävän julistaa evankeliumia ja parantaa sairaita kaikkialla maailmassa, minne vain Jumala johdattaa. Esterin oli vaikea järjellään ymmärtää tätä sanomaa, ja hän päätteli, että tuleva arki tulisi osoittamaan, oliko sanoma totta vai ei.

Kyseinen pastori oli profetoinut, että työ tulisi alkamaan lapsista. Näin todella tapahtui, kun Ester kutsuttiin rukoilemaan pienen tytön puolesta, jolla oli synnynnäinen lonkkavika. Ennen kuin Ester ehti edes laskea kätensä tytön päälle, Jumala paransi hänet. Tämän jälkeen puhelimet alkoivat soida ja apua tarvitsevia ihmisiä alkoi virrata Esterin ja Markun kotiin.

Ester on julistanut evankeliumia monissa eri maissa ympäri maailmaa, ja Jumala on parantanut hänen kauttaan monia sairaita. Hän haluaa julistaa evankeliumia kaikkialla, minne Pyhä Henki hänet johdattaa.

 

Pastori Hannu Virta

Hannu Virta tuli uskoon vuonna 1990. Koettuaan kutsun Jumalan valtakunnan työhön Hannu ryhtyi opiskelemaan teologiaa, ja hänellä on Walesin yliopiston myöntämä Master of Theology -tutkinto. Armoitukseltaan Hannu on opettaja. Hänen kutsumuksensa on palvella ja auttaa ihmisiä siten, että jokainen voisi löytää Jumalan erityisen suunnitelman omaa elämäänsä varten ja ottaa käyttöön Jumalalta saatavat armolahjojat. Hannun ja hänen vaimonsa Ullan elämän tärkein päämäärä on päästä taivaaseen ja viedä mahdollisimman monta ihmistä mukana.

Tiedot

Päivämäärä:
27.1.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Carro de Fuego