Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

19:00 Shaukat Anjam: Pyhä Henki ja kristityn identiteetti. Juonto Raino Hannula.

21.9.2019 @ 19:00 - 21:00

Elämä Hengessä on Shaukat Anjamin TV7:ssä näkyvä esirukousohjelma. Shaukat Anjam on koulutukselta tohtori ja opettaa Raamattua seurakunnissa. Hän pitää seminaareja Pyhä Hengen käytännön toiminnasta tänä päivänä. Hänen mielestään profeetallisessa rukouksessa Herran Henki liikkuu ja tuntuu.

NÄKY

…Kysyin Pyhältä Hengeltä: ’Mitä tämä tarkoittaa?’ Uskon, että Pyhä Henki sanoo: ’Pimeyden valtojen toiminta kiihtyy.’ Tämä tarkoittaa, että meidän kristittyinä tulee olla tietoisia taistelusta, jossa olemme (Ef. 6:12).

Sitten tuli kolme sanaa: ’Varoita, opeta, lohduta.’ Kysyin jälleen, mitä nämä sanat tarkoittavat. Herran Henki sanoo, että nämä sanat ovat ensisijaisesti kaikille kristityille ja hengellisen työn tekijöille. Tässä on selitys näille sanoille:

  • Varoittaa hengellistä kansakuntaa ja maallista kansakuntaa tulevasta tuomiosta ja ravistelusta. Pian myös tuomio voimistuu ja sen seurauksia myös kristityt kokevat. Tämän tähden kaikkia on varoitettava.
  • Kristittyjä tulee opettaa ojentautumaan ja pitäytymään kirjoitetussa Jumalan sanassa, jotta kompromissit eivät saa seurakuntaa valtaansa.
  • Meidän tulee lohduttaa niitä, joilla on särkynyt sydän (Jes. 58). Nyt on aika oppia lohduttamaan toinen toistamme, ennen kuin tulevat vaikeat ajat, jotka voivat olla jo ovella.

Pihtiputaalla huhtikuun 2. päivänä 2017
Shaukat Anjam

Tiedot

Päivämäärä:
21.9.2019
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

Evankeliumintalo Ry