Tämä päivä on juuri Sinua varten

Hyvä ystävä!

Tämä päivä on juuri sinua varten, joka olet onnistunut elämässäsi. Samoin sinulle, joka koet, että elämä ei oikein potki eteenpäin. Tämä on sinun aikasi. Joka ei koskaan toistu.

Tule kuuntelemaan näistä aiheista lisää torstaina Evankeliumintalolle. Mikä saa ihmisen näkemään elävän uskon ja uskonnon välisen eron? Miten hän voi yleensä kaiken itseriittoisuuden kahleiden vankilasta löytää jotain, josta tarttua kiinni.

Usko on sisäistä todellisuutta, uskonto taas jotain, joka ei ole todellista ihmisen sisäisessä elämässä elettyä todellisuutta. Luukas 17:21 Jumalan valtakunta ei tule näkyvällä tavalla, vaan on sisäisesti teissä. Aito elävä usko myös näkyy ulospäin, mutta se ei perustu ulkonaisiin. Sydämen usko tuo vanhurskauden ja suun tunnustus pelastuksen. Room. 10:10

Ihminen, joka on kokenut vastatuulta, eikä pääse millään ulos kehästä, on toivoton. Hänellekin kuuluu elämä. Jotain sellaista, mitä koki Jeremia. Aikansa merkittävä henkilö löysi ulos umpikujasta, joka löi raskaan taakan koko elämän ylle. Tuntuu, kuin Herrakin nukkuisi.

Tervetuloa

P.S. Meillä alkaa ruokoustunti jo kello 17-18, jonka jälkeen kahvio on auki. Ilosanoman ilta alkaa sitten kello 19:00 Ylistyksellä.

Muista myös liittyä evankeliumintalo.fi sivustolla ILOSANOMA-viikkokirjeeseen, jota kirjoittavat Heikki ja Riitta Talo. Liittyessäsi lukijaksi saat mahtavan luku- tai kuuntelulahjan.

Vastaa